« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "zuczek" <z...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Gulasz Date: Wed, 7 Dec 2005 15:44:52 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 6 Message-ID: <dn6sfr$jp8$1@news.onet.pl> References: <dn653h$fbl$1@atlantis.news.tpi.pl> <dn65np$2k5$1@proxy.provider.pl> NNTP-Posting-Host: bqo221.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1133966651 20264 83.29.82.221 (7 Dec 2005 14:44:11 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 7 Dec 2005 14:44:11 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Sender: dAAoiaf3jmby0FTBFjiwEum6x0tNCSHoq1StDQXxWro= X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:254924 Ukryj nagłówki jeśli się mięsko na gulasz dusi te trzy godziny w wodzie (bulionie) z wagowo |
Zobacz także