Data: 2007-10-18 19:51:27
Temat: Re: Harissa
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** Malgosia Kozicka <m...@g...pl> wrote:
>> Co dobrego można zrobić z Harissą? Mam tego kilka puszek i zastanawiam się
>> jak to spożytkować, kuskus we wszelkiej postaci odpada, dla mnie to nie ma
>> smaku i ma dziwną formę... Może jakieś mięsko kurczak czy coś?
> http://www.bbcgoodfood.com/content/recipes/ Wrzuć tu hasło i wyskoczy trochę
> przepisów. Ostrzegam, że tych nie sprawdzałam, ale stronę polecam :)
O ten fajny:
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1490/spicy-lamb-w
ith-chickpeas.jsp
I wygląda na prosty. Pytanie tylko jakie mięso jest zbliżone do baraniny? Bo
nie wiem czy mi się uda jutro dostać... Wołowina?
--
+ ' .-. .
, * ) )
http://kosmosik.net/ . . '-' . kK
|