Data: 2010-05-14 05:43:47
Temat: Re: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Andrzej S." <A_S@nie_nie.pl> napisał w wiadomości
news:4bec2994$1@news.home.net.pl...
> Misiek pisze:
>>
>>
>> Jaknajbardziej sie na soczek nadaje... pozniej drozdze dodac, zostawic az
>> "przerobia" cokier (ewentualnie dolac syropu cukrowego, jesli za malo go
>> w samych owocach), po fermentacji burzliwej zlac znad osadu, zakorkowac,
>> zostawic na pol roku i... butelkowac :-)
>
> A gdzie >przepedzic< ? Nie szkoda watroby?
PO co? ja pisalem o winie... nie o "zajzarcerze" ktory czasem po
przepedzeniu wychodzi "nieumiejetnymj pedzaczom" hehehe
|