Data: 2011-01-13 21:26:51
Temat: Re: I masełko też szwarcowane...
Od: "E." <e...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czesuaw P. pisze:
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:1wuf80i85ojnr$.1qi3ki3gg8gj8$.dlg@40tude.net...
>
>>> mianem "czystego" masła, bez dodatku tłuszczów roślinnych, określić
>>> można jedynie Masło Ekstra z Warlubia firmy Jagr
>
>
> Jedliście kiedykolwiek cokolwiek z tej firmy?
> Ja nie próbowałem akurat masła, ale wszystko inne to był syf okrutny.
> Najtańsze na półce - i nie do zaakceptowania jako produkty spożywcze.
>
Ano jedlismy. Do czasu.
Warlubia u nas pod dostatkiem, bo geograficznie blisko.
Co co najtańsze - chyba zaszla pomylka - w Trojmiejskich sklapach masla
i osełki z Warlubia jedne z droższych są.
Mi podpadli masłem. Mimo terminu wazności (jeszcze jakis miesiac ważne
było) bylo zepsute - smierdziało starymi szmatami (nawet nie było
zjelczale czy skiśnięte).
Tak czy siak - Warlubia nie kupujemy.
E.
|