Data: 2001-11-19 15:36:36
Temat: Re: Indor na Swieta
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9tasjh$7oc$...@n...onet.pl...
>
> Zdecydowanie zaprzeczam, coby nadzienie można było piec w foremce obok!
> Ma zupełnie inny smak!!! nie jest przesiąknięte smakiem indyka, a indyk
> wzajemnie smakiem nadzienia...
> --
> Joanna
I masz racje, bo to nie jest dokladnie ta sama potrawa. W mojej indyk
smakuje indykiem a babka choc wg przepisu na nadzienie ma smak kontrastowy.
Jak sie je razem to ten kontrast jest na tyle zaskakujacy ze stanowi atut
takiego rozwiazania. Sprobuj, nie pozalujesz;o)). W piekarniku dochodzi
Twoja szarlotka, jedno z dzieci gapi sie w nia jak w telewizor i odlicza
minuty do chwili zero ;o)))
Agata
|