| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icp.pl!not-for-mail From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jabłka na szarlotkę-wekowane-jak? Date: Fri, 1 Sep 2006 13:13:43 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 10 Message-ID: <ed94kc$f89$1@opal.icpnet.pl> References: <5...@n...onet.pl> <1...@m...googlegroups.com> <44f7dd7a$1@news.home.net.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1157109196 15625 85.221.129.28 (1 Sep 2006 11:13:16 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 1 Sep 2006 11:13:16 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:277001 Ukryj nagłówki > Cynamon dodaję przed włożeniem do słoików. Przyjemnie się potem | |
Zobacz także