Data: 2000-02-03 10:12:22
Temat: Re: Jajko po wiedensku
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja gotuję jajko na bardzo miękko, odcinam czubek, wybieram łyżką zawartość
do szklanki, dodaje masełka, sól, ostatnio nawet zacząłem dodawać majonez
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Janusz Danak napisał(a) w wiadomości:
<31cm4.35660$Hi2.802751@news.tpnet.pl>...
>Temat jajek ostatnio pojawia sie dosyc czesto, to moze i jeszcze jeden; Jak
>powinno sie robic klasyczne jajko po wiedensku, jedni pogrzewaja w szklance
>i tak podaja, inni wylewaja jajko na gotujaca wode (drugi sposob bardziej
mi
>smakuje i ladniej wyglada) jak to wlasciwie jest.
>
>--
>Pozdrawiam
>-------------------------------------------------
> Janusz
> ICQ: 31950147
> d...@p...fm
>-------------------------------------------------
>
>
>
|