| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Castle" <j...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak długo gotować rosół? Date: Fri, 12 Oct 2001 22:55:07 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 14 Message-ID: <9q9bfh$1a6$1@news.tpi.pl> References: <9q7e27$edj$1@h1.uw.edu.pl> <9q7epr$rj$1@sunsite.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: pb131.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1002975537 1350 213.77.227.131 (13 Oct 2001 12:18:57 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 13 Oct 2001 12:18:57 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:74753 Ukryj nagłówki > > Co można ciekawego dodac do rosołu, coś co lekko go | |
Zobacz także