Data: 2003-11-25 10:34:04
Temat: Re: Jak dobrze posolic karpia?
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 25 Nov 2003 00:59:14 GMT, Waćpanna lub Waćpan *Marek *, w
wiadomości news:<3fc2a958.14699654@news.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Nacieram karpia sola z obu stron. Tarzam go w mace i wrzucam na
> patelnie.
> Po usmazeniu karp nie jest dostatecznie slony, tzn. z wierzchu jest
> dobry (nawet za slony), w srodku nie.
> Prosze o konkretne rady, jak dobrze posolic karpia.
jak zasugerowała Ania, karp musi przeleżeć w ewentualnych przyprawach, bo na
świeżo ta cholera jest mdła
ze trzy godziny w lodówce i będzie cacy
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
|