Data: 2005-06-09 20:03:28
Temat: Re: Jak radzić sobie z kurą?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le jeudi 9 juin 2005 ŕ 21:40:14, dans <1...@c...net> vous
écriviez :
>> Ja od lat gotuje rosol z kury w calosci (nie trwa dluzej nie kura w
>> kawalkach), kroje po ugotowaniu.
>> No i nie odczuwam potrzeby inwestycji w dobry noz ;)
>> ani w sekator, ani w nozyce do drobiu...
> Proszę o sprecyzowanie - wkładasz kurę (ok. 3kg) w całości do gara i
> gotujesz rosół. Ile czassu zajmuje Ci ta akcja?
Miedzy 5 a 7 sekund.
(moge sprobowac polepszyc ten czas)
Rosol sie gotuje przez 4 godziny.
> I jaki duży masz do tego
> garnek?
Ten w ktorym sie kura miesci, taki do zupy.
Ewcia
--
Niesz
|