| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Kyllyan" <m...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak robić biały ser? Date: Thu, 16 Jun 2005 18:05:13 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 15 Sender: m...@o...pl@mtower2.mlyniec.gda.pl Message-ID: <d8s7vk$14n$1@news.onet.pl> References: <q0fre.50537$HI.384@edtnps84> <d8k4br$8ev$1@opal.icpnet.pl> <d8m049$lj2$1@news.onet.pl> <d8miil$ahe$1@opal.icpnet.pl> <d8oogd$e49$1@news.onet.pl> <d8pgb9$tv1$1@opal.icpnet.pl> <d8rcla$gv3$1@inews.gazeta.pl> <d8s324$udi$1@opal.icpnet.pl> NNTP-Posting-Host: mtower2.mlyniec.gda.pl X-Trace: news.onet.pl 1118937908 1175 62.233.233.58 (16 Jun 2005 16:05:08 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Jun 2005 16:05:08 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:241691 Ukryj nagłówki >> Mozna tez z takiego "kartonowego" zrobic, trzeba jednak wybrac bez | |
Zobacz także