Data: 2005-06-21 11:10:22
Temat: Re: Jak robić biały ser?
Od: "Gamon'" <r...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czesc!
Użytkownik "Wojtek H." <s...@c...poczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:d96s1d$51p$1@news.onet.pl...
> Po prostu nie należy tego traktować jako namiastkę sera białego.
> O ile wiem jest to hinduski panir.
??? No to chyba tych hindusow oskarze... ;)
To jest moj wlasny patent od kiedy zaczely sie problemy z
nabyciem_droga_kupna tzw. mleka od krowy. Kazdy sobie radzi, jak moze
:} A ze ktos gdzies to tak nazwal i jeszcze smazy... Smazyc w
panierce mozna i kupny bialy ser.
> Po porządnym odsączeniu da się kroić w prostokąty które się nie
> rozpadają,
Ja na ogol odsaczam srednio i nie sciskam i wcinam posypane jaka
posypka (cukier/ziolo/inne).
Pozdrawiam,
robal.
|