Data: 2006-04-11 13:22:17
Temat: Re: Jak sie "pije"cukier kandyzowany?
Od: j...@b...bibl.univ.szczecin.pl (Panterka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik dexth napisał:
>Użytkownik "krzysztof magiera" <k...@w...opole.pl> napisał w
>wiadomości
>[..........]
>
>
>
>>wrzucam cukier kandyzowany
>>
>>
>[.........]
>
>moglbys cos wiecej napisac co to jest? Czy to sam produkujesz czy to gdzies
>mozna kupic, bo pierwszy raz o tym slysze?
>
>
To brazowy cukier z trzciny cukrowej, w kawalkach, jak bursztyn. Moze
mialo byc "krystalizowany"? Tez nie wiem, jak tym sie slodzi herbate.
Opcja: wlozyc, zamieszac, wyjac...?
Panterka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|