Data: 2005-03-11 09:03:26
Temat: Re: Jak sklarowac porterowke?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 10 Mar 2005 16:13:10 GMT, Waćpanna lub Waćpan *Trociu*, w wiadomości
news:<news:slrnd30sp7.9n7.trociu@autonom.ict.pwr.wro
c.pl> zawarł, co
następuje:
> Przepraszam ale wlasnie odezwaala sie dusza studencka - na tydzien do sloika??
> U nas dluzej niz 3 godzinki nie ustala po zrobieniu.
>
> A co do cukru - to glownie waniliowy
> Z kawa bede musial sprobowac
Nasza dusza studencka bierze pół litra spirytusu, pół litra portera, pół
litra karmi i cukier waniliowy. Robi się to dzień przed imprezą, solennie
nie podpijając. Nazwę ma wdzięczną - kukułka, bo smakuje jak cukierki
kukułki :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|