| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!newsfeed.icp. pl!newsb.icpnet.pl!not-for-mail From: Yarael Poof <m...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak to jest z cukrem żelującym Date: Fri, 14 Aug 2009 15:30:10 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 25 Message-ID: <h63osq$1o4$1@opal.icpnet.pl> References: <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl> <h63m71$bcm$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: d53-249.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: opal.icpnet.pl 1250256602 1796 77.65.53.249 (14 Aug 2009 13:30:02 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 14 Aug 2009 13:30:02 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.22 (Windows/20090605) In-Reply-To: <h63m71$bcm$1@inews.gazeta.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323951 Ukryj nagłówki lemonka pisze: | |
Zobacz także