| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Przyklejka>" <hariett@USUN_TOgazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak to jest z masą?? Date: Sat, 19 Feb 2005 21:22:19 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 25 Message-ID: <cv87e0$qvl$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <cv849g$c9i$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: pc214.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1108844802 27637 213.77.145.214 (19 Feb 2005 20:26:42 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Feb 2005 20:26:42 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:232380 Ukryj nagłówki Może błąd tkwi w tym ze żółtka dodajesz do przestudzonej masy. Jak byś | |
Zobacz także