Data: 2001-11-06 08:34:38
Temat: Re: Jak ugotowa? zawiesist? zup??
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>Do kostki wo?owej nic mnie nie przekona, wol? tzw. porcje roso?owe,
>czyli kurze kad?ubki. Ale te serki wygl?daj? interesuj?co. Wypróbuj?
>je te? do sosów.
>
>Krycha
ja lubie mikrofalowany szpinak - mrozony, bo z tym mam najmniej
zachodu jak malo czasu. mikrofaluje ten szpinak , ktory jest w
formie - wedle uznania - albo konskich paczkow albo brykietow.
jak sie porozlazi to go odcedze, podhajcuje w tej mikrofali,
niech bedzie b. goracy, po czym dodaje cebule w kostke i serek -
moze byc tez w kostke i nazad do mikrofali
robi sie sos w szpinaku
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|