Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.man.poznan.pl!polsl.gliwice.pl!mercury.newsgate.pl!newsgate
.pl
From: m...@p...wp.pl (Aga Zawadzka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jak ugotowac dobry rosol ?
Date: 7 Mar 2000 04:57:05 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 37
Sender: r...@m...newsgate.pl
Message-ID: <000201bf87a6$fb5a8e40$2b55fea9@a5p5c2>
References: <3...@c...uni.torun.pl> <fm9w4.29692$WD.761781@news.tpnet.pl>
NNTP-Posting-Host: mercury.newsgate.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Complaints-To: n...@n...pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:24352
Ukryj nagłówki
Ja zawsze!!
Agnieszka Zawadzka
----- Original Message -----
From: Gosia Kalinowska <k...@p...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Saturday, March 04, 2000 3:47 PM
Subject: Odp: Jak ugotowac dobry rosol ?
> A czy nikt z was nie dodaje do rosolu kapusty wloskiej?Zdecydowanie
> podkresla jego smak
> Goska
> Użytkownik Marek Smolinski <m...@c...uni.torun.pl> w wiadomooci do grup
> dyskusyjnych napisał:3...@c...uni.torun.pl...
> > Czesc, moze ktos podejmie temat, jak ugotowac smaczny rosol,
> > sposobow i technik wiele. Jakie przyprawy ?
> >
> > Znalazlem niedawno ksiazke kucharska a tam saczenie rosolu
> > przez plotno, klarowanie bialkiem.
> >
> > Dodajecie podsmazona cebulke ?
> >
> > Marek S.
> > --
> > +---------------------------------------------------
----------------+
> > | Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL |
> > | OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY |
> > | Gagarina 7/112 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114505 |
> > | FAX NO. (+48) (056) 542477 |
> > +---------------------------------------------------
----------------+
>
>
>
--
Internetowe Forum Dyskusyjne - http://www.newsgate.pl
|