Data: 2000-03-07 03:57:05
Temat: Re: Jak ugotowac dobry rosol ?
Od: m...@p...wp.pl (Aga Zawadzka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja zawsze!!
Agnieszka Zawadzka
----- Original Message -----
From: Gosia Kalinowska <k...@p...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Saturday, March 04, 2000 3:47 PM
Subject: Odp: Jak ugotowac dobry rosol ?
> A czy nikt z was nie dodaje do rosolu kapusty wloskiej?Zdecydowanie
> podkresla jego smak
> Goska
> Użytkownik Marek Smolinski <m...@c...uni.torun.pl> w wiadomooci do grup
> dyskusyjnych napisał:3...@c...uni.torun.pl...
> > Czesc, moze ktos podejmie temat, jak ugotowac smaczny rosol,
> > sposobow i technik wiele. Jakie przyprawy ?
> >
> > Znalazlem niedawno ksiazke kucharska a tam saczenie rosolu
> > przez plotno, klarowanie bialkiem.
> >
> > Dodajecie podsmazona cebulke ?
> >
> > Marek S.
> > --
> > +---------------------------------------------------
----------------+
> > | Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL |
> > | OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY |
> > | Gagarina 7/112 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114505 |
> > | FAX NO. (+48) (056) 542477 |
> > +---------------------------------------------------
----------------+
>
>
>
--
Internetowe Forum Dyskusyjne - http://www.newsgate.pl
|