Data: 2010-06-24 13:32:56
Temat: Re: Jak ukisić kapustę?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Szpilka" <s...@g...pl> wrote in message
news:hp1n56$ogs$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:19o228o8y2if1.gk173dzcmq9t$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 31 Mar 2010 18:40:37 +0200, Szpilka napisał(a):
>>
>>> co zagotować, jak zagotować, ile minut i wszystko co
>>> się może przydać do zrobienia kiszonych liści.
>>
>> :-D
>
> Twoja pomoc jest nieoceniona.
>
> Sylwia
Gołąbki w liściach z kiszonej kapusty nazywają się gołabkami szegedyńskimi
(z węgierskiego Segedu)
|