Data: 2003-09-25 02:36:13
Temat: Re: Jak zagęúcić zupę?
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Solskjaer wrote:
>
> Podawanš w knajpkach/budkach wietnamskich. Idealna jest w Reform/Millenium
> Plaza na Pl. Zawiszy w Wa-wie. Co to jest? Próbowałam i mški ziemniaczanej,
> kukurydzianej, tapioki i nic. Plis, podpowiedzcie co to, jak to robić, kiedy
> dodawać, no wszystko. Kocham te lepkawe zupki, a sama od dwóch lat tylko
> marnuję cuda morskie na ich przyrzšdzanie.
> Help!!!!
> Asia
Jesli wyglada jak luzny kisiel, to prawdopodobnie jest to ma,ka ryzowa.
W azjatyckiej kuchni uzywa sie glownie pasty z fermentowanej fasoli lub
ma,ki ryzowej do zageszczania zup i sosow.
MB
|