Data: 2004-01-14 09:09:29
Temat: Re: Jak zrobic angielski sos zurawinowy?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 14 Jan 2004 09:21:46 +0100, Anka Łazowska
<a...@c...pl> wrote:
>
>> cumberland jest z czerwonej porzeczki. tak mi sie przynajmniej
>> wydaje
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>
>cumberland jest z czarnej pozeczki przynajmniej mnie zawsze takim raczono w
>wlk. brytanii.
>
>
>Pzdr.
>Anka
nie wierze!! :)) przeciez to z galaretki z czerwonej porzeczki.
do tego porto, pomaranczowe - sok i skorka, proszek
musztardowy/gorczycowy. na pewno nie czarna porzeczka - az
sprawdzilam, bo myslalam, ze zwariowalam ;P
trys
p.s. do czego Ci to dawali???
K.T. - starannie opakowana
|