Data: 2001-10-02 23:25:23
Temat: Re: Jak zrobić dobrą Lasagne????
Od: "Vefour" <h...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
mozesz nie gotowac (prawie wszystkie sa "oven ready"), ale zapiekaj co
najmniej 40 minut - te z wierzchu moga byc twarde, wiec poeksperymentuj, w
razie czego podgotuj (nie ugotuj!!!, raczej takie dluzsze blanszowanie) i
sprawdz ......
Rgds,
V.
"Cropish" <c...@a...net> wrote in message
news:9pd5f2$8vo$1@pingwin.acn.pl...
>
> "Magda Rzepka-Kosinska" <m...@i...zabrze.pl> wrote in message
> news:3BB9C318.C0F70F75@itam.zabrze.pl...
> > Hej,
> > moja rodzina lubi lazanie, ale przysiegam ze jest to gotowanie ktore nie
> > zajmuje mi wiele czasu. Nigdy nie zostawiam lazani "do nasiakniecia"
> > sosem ... platkow uzywam 4 i obok tego znowu 4 (tak mi pasuje do
> > naczynia zaroodpornego)...
>
> Moze okazę się totalnym laikiem, ale trudno - kto pyta wielbłądzi :)
> Jak robicie lasagne z gotowego makaronu? ktos poradził mi obgotowywanie i
to
> co mi wyszlo zniechęciło mnie do robienia tego dania (które b.lubię).
> Makaron się posklejał, musiałam go rozrywać, a przeciez pojedynczo nie
bede
> obgotowywać. To jak z tym w końcu jest? Pozdr. Marta
>
>
|