Data: 2015-02-20 18:33:54
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-02-20 17:55, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
> news:54e6ef71$0$2181$65785112@news.neostrada.pl...
>>> A podobno wszystko to wiedział, nawet bez czytania tego banału,
>>> który mu podlinkowałem...
>>> Pszemol...
>>>
>>> Ja apeluję - zanim zaczniecie polemizować, pomyślcie!
>>> Tę grupę czyta wiele osób!
>>> Dziedzina _bezpieczeństwa_ pożywienia jest skrajnie ważna.
>>> Proszę nie propagować swoich przemyśleń, jeśli one nie są 100% pewne.
>>> Siebie i swoje rodziny możecie truć do woli, ale tu ktoś może ciężko
>>> zapłacić!
>>
>> I jeszcze jedno. W tych zaleceniach, które linkowałeś, można
>> przeczytać m.in.:
>> "Dla bezpieczeństwa nie mroź wędlin, zwłaszcza pasztetu, metki,
>> salcesonu, galaret, ani wyrobówgarmażeryjnych np. sałatek".
>>
>> Wielokrotnie na tej grupie XL pisała o mrożeniu swoich galaret
>> mięsnych i pasztetów (o tortach itd. nie wspomnę). I jakoś jest żywym
>> przykładem na to, że te zalecenia są przesadzone. Chociaż fakt, czasem
>> zdaje się, że jakimś jadem zatruta. ;)
>
> Jesteś boska.
E... nie... jak już to rajska.
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|