« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.atman.pl!not-for-mail From: Paulinka <paulinka503@precz_ze_spamem.wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaka surówka do zrazów? Date: Fri, 02 Mar 2007 14:06:28 +0100 Organization: ATMAN Lines: 9 Message-ID: <es97h1$dur$1@node4.news.atman.pl> References: <es9709$dr4$1@node4.news.atman.pl> <es973a$1qm$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 81.219.236.70 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node4.news.atman.pl 1172840801 14299 81.219.236.70 (2 Mar 2007 13:06:41 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Mar 2007 13:06:41 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 1.5.0.10 (Windows/20070221) In-Reply-To: <es973a$1qm$1@inews.gazeta.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:292209 Ukryj nagłówki Marsjasz napisał(a): |
Zobacz także