| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Fiora" <b...@c...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki lukier? Date: Fri, 2 Dec 2005 20:49:06 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 24 Message-ID: <dmq8g0$nu2$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <dmn2os$sta$1@proxy.provider.pl> NNTP-Posting-Host: gt250.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1133552962 24514 80.53.71.250 (2 Dec 2005 19:49:22 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Dec 2005 19:49:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:254561 Ukryj nagłówki Na pierniczki koniecznie klasyczny i ciut staroswiecki lukier z białka z | |
Zobacz także