Data: 2005-09-21 21:22:10
Temat: Re: Jaki olej do chinszczyzny?
Od: "turecky " <t...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> napisał(a):
>
> Le mercredi 21 septembre 2005 ŕ 22:50:56, dans <dgsh3f$bkn$1@inews.gazeta.pl> v
> ous écriviez :
>
> > Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> napisał(a):
>
> >> a czemu nie extra virgine ?
>
> > A w Chinach uprawia się oliwki ???
>
>
> a w Polsce ?
Zakładam (być może błędnie) że chiński kucharz w chińskim barze stosuje
oryginalne chińskie receptury i oryginalne chińskie składniki - w tej chwili
szeroko dostępne w Polsce.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|