Data: 2005-05-02 12:32:50
Temat: Re: Jaki ser?
Od: Lia <L...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-05-02 13:13:35 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Kinga 'Słowotok' Macyszyn* skreślił te oto słowa:
> Zakładając, że nie będzie to prawdziwa_mozarella ani parmezan, to jaki żółty
> ser najlepiej dodawać do spaghetti? Z tych naszych polskich dostępnych na
> rynku serów?
No ale to zależy jaki sos ma powstać, i czy masz konkretnie zastąpić
parmezan czy mozzarellę.
A tak normalnie na szybko jak czasem robie 'sos' do makaronu, to do puszki
pomidorów wcieram jakikolwiek ser, który mam w lodówce (lepiej sie trze
twardy niż miękki), przyprawy do tego - i jest ciepłe jedzonko.
--
Lia
|