Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jakie miesko do piernika Re: Jakie miesko do piernika

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jakie miesko do piernika

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p
l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: Sławek SWP <s...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jakie miesko do piernika
Date: Tue, 14 Dec 2004 08:11:32 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 29
Message-ID: <cpm3o0$sn3$1@atlantis.news.tpi.pl>
References: <cpkm1u$o7f$1@atlantis.news.tpi.pl> <cpkquq$lme$1@atlantis.news.tpi.pl>
<cpktm5$ehv$1@nemesis.news.tpi.pl>
<1581597992$20041213215134@ewcia.kloups>
<cpkvmv$m0j$1@nemesis.news.tpi.pl>
<9754181853$20041213230642@ewcia.kloups>
Reply-To: Sławek SWP <damspietrasiewicz2wpkropkapl>
NNTP-Posting-Host: dlo36.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1103008320 29411 83.24.44.36 (14 Dec 2004 07:12:00 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 14 Dec 2004 07:12:00 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:225100
Ukryj nagłówki

W: news:9754181853$20041213230642@ewcia.kloups
Od: Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com>
Było:
>> Swoją drogą zdaje się, że w szwedzkiej kuchni można by poszperać
>> co nieco.
> Wlasnie nie jestem pewna, Skandynawowie raczej "prawdziwe" mieso
> na slodko jedza...

No właśnie, jakiś czas temu napisałem o niesamowitym smaku *gorących*
kotletów mielonych (z wieprzowiny, cebulki, bułki i reszty) niechcący
posłodzonych kilkonastoma kryształkami cukru (cukier był w drodze do
herbaty), mnie bardzo smakowało.

Innego rodzaju kotlety też jadam na słodko
(news:ReLrd.61321$ha.53618@news.chello.at)
i nie tylko ja :-)

A może zrobić jakieś piersiątko kurczacze w cieście piernikowym. Tylko jak
zamarynować mięso, żeby w otworze gębowym się nie pokłuciło z ciastem ?
Piernik by musiał być prawie wytrawny a mięso namoczone w musztardzie i
miodzie ? ...

Może wszyscy będziemy jeszcze dziękowali Maji (EMA) za otwarcie tego wątku ?

--
Sławek SWP - Przy odpowiedzi na priv usuń 2 nadwyżki
http://evil.pl/pip/index.html
Ekspert to człowiek, który przestał myśleć - on wie :-)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.12 Sławek SWP
16.12 Sabinka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6