Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jedzonko na upał Re: Jedzonko na upa?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jedzonko na upa?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Talka" <a...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jedzonko na upa?
Date: Fri, 21 Jun 2002 11:00:07 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 29
Message-ID: <aeusnh$mn1$2@news.tpi.pl>
References: <3...@s...pl>
<1...@4...com>
<3...@s...pl> <aeugsj$55j$1@news.tpi.pl>
Reply-To: "Talka" <a...@p...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: qc27.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 1024652849 23265 217.99.12.27 (21 Jun 2002 09:47:29 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Jun 2002 09:47:29 +0000 (UTC)
X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server.
X-Notice-2: Subject line has been filtered and leading Odp: string removed.
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Subject: Odp: Jedzonko na upa?
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:113540
Ukryj nagłówki


Użytkownik defric <d...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych > OOO, to
zmienia postać rzeczy. Interesują mnie właśnie nawet najprostsze
> przepisy Na_Prodiż, piekarnika nie mam czego bardzo żąłuję, ale cóż -
> jeszcze kiedyś sobie kupię.
> No to pytanie: ile czasu ta zapiekanka była pieczona? Moje ziemniaki w
> prodiżu pieką się ze 2 godziny i jeszcze nie są takie jak trzeba.
>

Jakis czas temu Bożenka chyba podawała przepis na ziemniaczki zapiekane cz
osnkowe. Kroi się surowe ziemniaki w grube plastry. W naczynku puska sie o
lejem i wrzuca czosnek przerzucony przez praske lub drobno pokrojony. Na to
te ziemniaki tak zeby na siebie zachodziły. Na wierzch znowu odpowiednio p
rzygotowany czosnek. i zalew sie mlekiem, ale tak zeby nie zakryło wszystk
ich ziemniaków, wierzchy maja wystawac, posolic ociupinke, popieprzyc i siup
do piekarnika (czytaj: prodiża) i siedzi tak godzine. Wychodzi pyszne, mocno
czzosnkowe. mniam.
Ale z tym przepisem poczekaj lepiej na inna pogode ;-))

Aneta

Poza tym ja tez mam tylko prodiż i robie w nim wszystko co sie da, różne z
apiekanki, lazanie, ciasta, i nawet kruche wyszło i to dobre ;-)
Poza tym wydaje mi sie ze w prodiżu mozna robić wszystko to samo co w piek
arniku, tylko z niektórymi rzeczami jest znacznie wiecej zachodu, jakbyś sie
uparł zrobiłbys nawet bezy, ;-)) ale ile to zachodu ;-))



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.06 m...@p...onet.pl
21.06 Bożena
21.06 Catalina
21.06 Talka
21.06 Talka
21.06 s...@h...com
21.06 Lilibell555
21.06 Ewa, siostra Ani
21.06 Lilibell555
22.06 Ewa, siostra Ani
22.06 Lilibell555
23.06 marek
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6