Data: 2001-10-30 06:52:15
Temat: Re: Jejuuuuu znowu ten cumin
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> dzieki Izus za kazda sugestie, uprzedzilas moje pytanie do Ciebie :) o ta
>> kore...
>> ale spojrz tylko , jak dzieki Tobie cumin w Polsce zyskal na slawie :))))
>>
>> Jola L-L
>
>nigdy mi sie nie udaje ludziom czytac w myslach, a tym razem to relacjonuje
>moje wlasne doswiadczenia :-)
>
>jak np. gotowanie curry gdy nie mam polowy potrzebnych skladnikow
>
>ale cumin zawsze jest w pogotowiu
>
>iza
Iza, znaczy trzeba wymyslec co innego czym trzeba bedzie dreczyc
rodakow. Bardzo to edukacyjne, bo przy okazji cuminu pare osob
znalazlo pare ciekawych sklepow (mam nadzieje).
Moze curry leaves (ktorych nie znosze, a pojawiaja sie w prawie
kazdym polud.-afrykanskim curry) albotez lemon grass, bez czgo
kuchnia tajska lezy :)
Eeee, pewnie sa i juz...teraz moznaby tylko pogadac o mocach
sproszkowanych curry powders...w zyciu do ust nie wzielam niczego
vindaloo i nie wezme...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|