Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jeszcze o salacie lodowej Re: Jeszcze o salacie lodowej

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jeszcze o salacie lodowej

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!not-for-mail
From: "Ana" <a...@e...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jeszcze o salacie lodowej
Date: Fri, 6 Oct 2000 15:32:00 +0200
Organization: Internet Partners
Lines: 29
Message-ID: <8rkk7s$4f5$1@news.ipartners.pl>
References: <8rk4v4$h3u$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: dlp-as3-as52.ipartners.pl
X-Trace: news.ipartners.pl 970839100 4581 157.25.93.181 (6 Oct 2000 13:31:40 GMT)
X-Complaints-To: a...@i...pl
NNTP-Posting-Date: 6 Oct 2000 13:31:40 GMT
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Subject: Odp: Jeszcze o salacie lodowej
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MSMail-Priority: Normal
X-Notice1: This post has been postprocessed on the news.ipartners.pl server.
X-Notice2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed.
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:35082
Ukryj nagłówki

Użytkownik maja <k...@3...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8rk4v4$h3u$...@n...tpi.pl...
> Czy ktos zna jakis ciekawy sposob na salate lodowa ????????
> Uwielbiam ja do szalenstwa, tylko znudzily mi sie moje sposoby jej
> przyzadzania. W zamian podaję "wlasna inwencje tworcza" na salate lodowa:
> potrzeba: salata (pol wystarczy), gruszki (najlepsze twarde, ja ich
nie
> obieram, ale jak ktos boi sie skorki to zawsze mozna), ser plesniowy (ja
> biore rozne gatunki w zależności od tego na jaki mam ochote: brie (wtedy
> wychodzi lagodniejsza), rokpol (bardziej ostra), lub w wersji deficytowej
> lodowki-po prostu ser zolty), moga byc winogrona, rodzynki, orzechy
wloskie.
> Salate tne na duze paski (rozsadnej wielkosc), gruszki w kostke, podobnie
> ser. Dodaję polowki winogron, rodzynki, orzechy-i wszystko mieszam. Robie
> zwykly sos z oliwnej oliwy, octu winnego, soku cytrynowego, cukru i soli.
> Niekiedy dodaje bazylie susszona.
> Podstawowa zaleta tej salatki to to, ze robi ja sie w 10 min, nigdy nie
> mozna jej zepsuc, bo zawsze mozna dodac wiecej ktoregos ze skaldanikow
> (zawsze mozna je pozmieniac) i wszystko jest OK.
>
>
--------
Mmmmm, brzmi fantastyczne ...
Ja nie mam się czym pochwalić, bo robię ją tradycyjnie, z winegretem i
czasem ogórki, papryki itp...
Ania K.



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
26.10 Aga
26.10 onet
26.10 Aga
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6