Data: 2001-09-15 17:42:38
Temat: Re: Juz jutro
Od: "Paul" <p...@p...ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Na przyklad, temat : "co na surowo i gdze i jak?"
> I wtedy mozna mowic o :
> - polskim tatarze (i o francuskim, i o roznicach pomiedzy...)
> - carpaccio w rozmaitych odmanach
> - ceviche Ani (mojej siostry) i, przy okazji, o gravlak skandynawskim
> mozna przeslizgnac sie w stone wega i pisac o dipach do surowych warzyw
>
> no, i eventualnie (jezeli jest jeszcze miejsce...) zakonczyc panorama
> wedzonych surowych szynek z poludnia Europy (Wlochy, Francja, Iberia)
Droga Ewuniu, najbardziej mi sie podoba zdanie w ktorym mowisz "jezeli jest
jeszcze miejsce"...
Czarek ma na razie rubryke a moze i kolumne jak sam mowi, a z tym co
proponujesz mozna by cala wypelnic gazete!
Trzym kciuki za powodzenie !
--
Amicalement Paul Urstein
|