Data: 2001-09-15 16:15:39
Temat: Re: Juz jutro
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
czarek <c...@z...media.pl> a écrit dans le message :
01c13df4$30a94a00$13684cd5@default...
> Jednak moja rubryka jeszcze nie jest prezentowana w sieci ale mam
> obietnice, ze to sie zmieni. Kiedy nie wiem. Moja szefowa sugeruje, ze w
> najblizszym czasie powinienem dostac cala kolumne i wtedy jest szansa, ze
> zmiesci sie wiecej przepisow (rowniez z grupy). Jak widzicie podany
przepis
> jest inspirowany przepisem Grzegorza z serwisu Gotowanie to sztuka. Procz
> tego od przyszlego tygodnia bedzie zagadka kulinarna (na poczatek
smiesznie
> latwa), potem ma byc tez poczet kucharzy i smakoszy, anegdoty kulinarne
> oraz gawedy kuchenne. W najbliszszym czasie bedzie tez wywiad z kucharzem
> polskiej reprezentacji w pilce noznej i wiele innych no i last but not
> least tekst o naszej grupie oraz polskich stronach www poswieconych
> gotowaniu. Moj mozg ma jednak ograniczona pojemnosc i jesli przychodzi wam
> do glowy cos co chcielibyscie przeczytac, dajcie prosze znac
> Czarek
>
Aha, to na razie Twojej rubryki nie moge zobaczyc... A moze moglbys mi, na
priva, podeslac tekst ? (RTF, bo Ty chyba na Macu pracujesz)
Poza tym wnioskuje, z tego co piszesz, ze masz sporo miejsca. Proponuje
wiec, na przyklad, temat : "co na surowo i gdze i jak?"
I wtedy mozna mowic o :
- polskim tatarze (i o francuskim, i o roznicach pomiedzy...)
- carpaccio w rozmaitych odmanach
- ceviche Ani (mojej siostry) i, przy okazji, o gravlak skandynawskim
mozna przeslizgnac sie w stone wega i pisac o dipach do surowych warzyw
no, i eventualnie (jezeli jest jeszcze miejsce...) zakonczyc panorama
wedzonych surowych szynek z poludnia Europy (Wlochy, Francja, Iberia)
Ewa NN
--
Niesz !
|