Data: 2004-04-09 07:20:32
Temat: Re: KAIMAK - PUSZKA
Od: Anna Jakoniuk <a...@k...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
in article c55d12$8m8$...@i...gazeta.pl, Link@ at a...@g...pl
wrote on 9/4/04 6:40:
> Witam Grupowiczów z samego rana :)
>
> Czy mozecie mi dok?adnie napisac´ co sieś robi z taś puszkaś z mlekiem??
>
> Gotujeś jaś przez 2 godziny - tyle wiem, a co potem?? Czekam az wystygnie,
> czy od razu otwieram? (auc´...), Czy po otwarciu wystarczy wylac´ to mleko
> na kruchy spód (i ozdobic´), czy jeszcze nalezy cos´ z tym robic´??
>
> Do tej pory robi?am tradycyjny kaimak... Prosześ o pomoc.
>
> Linka
Zdecydowanie czekasz az wystygnie - goraca moze wystrzelic i Cie poparzyc.
Pozdrawiam
Ania
|