Data: 2014-12-29 08:20:32
Temat: Re: Kacze piersi
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-12-13 13:21, Anai pisze:
>> Jak chcesz efekt alla "chińczyk z wietnamu", możesz stronę bez skóry
>> posmarować sosem Hoi Sin.
>
> Skąd bierzesz hoisin?
> Z niebieskiego smoka mi nie smakuje a mojego ulubionego z bodajże TaoTao
> nie mogę nigdzie znaleźć, nawet w internetach ciężko :/
W Intermarche jest dużo produktów z TaoTao, ale na obecność hoisin
akurat nie zwróciłam uwagi.
--
Nie sztuka być wielkim kucharzem mając kasę i kuchnię wielką
jak studio TV. Sztuką jest tworzyć dzieła kucharskie na 4m. kw.,
bez spiżarni i z lodówką, w której zwykle spore luzy ;)
|