Data: 2007-12-31 09:57:31
Temat: Re: Kaczka - jak? aby było palce lizać
Od: Felinity <f...@j...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W piękny dzień - Sun, 30 Dec 2007 22:14:59 +0100, urocza istota znana
wszem jako Ikselka napisała:
> Prawda, do wszystkiego: do mojej selerowej sałatki, wszelkich surówek,
> zapiekania z ryżem, kaczki, na szarlotkę i - na surowo :-) Zimą jem (na
> surowo - jeśli chodzi o jabłka) tylko renety, uwielbiam ich zdecydowany,
> winny, ostry smak. Szkoda tylko, że mw. od lutego mają już ciemne kropy
> w miąższu :-(((
Na surowo to ja niekoniecznie, bo mi szczęka cierpnie. Ja jestem
wielbicielką jabłek rasy Champion.
> Też jestem kaczolubem - jutro piekę dwa kaczory z renetami, niech będzie
> - i z czosnkiem, w końcu warto spróbować z czosnkiem, jak tak zachwalasz
> ;-P
Dobrze im tak!... yyyy... to znaczy dodaj renety + czosnek + majeranek
koniecznie ;-)
Pozdrawiam,
Felka
--
http://felinity.jogger.pl/
|