Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kanapka Elvisa. Re: Kanapka Elvisa.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kanapka Elvisa.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
OSTED!not-for-mail
From: stefan <s...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kanapka Elvisa.
Date: Fri, 20 Oct 2017 19:13:43 +0200
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 31
Message-ID: <osdas9$mgm$1@node2.news.atman.pl>
References: <59ea0bae$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 89-71-145-197.dynamic.chello.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node2.news.atman.pl 1508519625 23062 89.71.145.197 (20 Oct 2017 17:13:45
GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 20 Oct 2017 17:13:45 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101
Thunderbird/52.4.0
In-Reply-To: <59ea0bae$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Language: pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379197
Ukryj nagłówki

W dniu 2017-10-20 o 16:43, XL pisze:

> Kiedy tak patrzyłam ze zdziwieniem i niedowierzaniem na pałaszujących to
> coś ludzi, mrucząc odruchowo pod nosem coś w rodzaju ,,ech, ci Amerykanie i
> ich paskudztwa", doleciał mnie, wprost z mojej zapachowej i smakowej
> wyobraźni, wbrew moim złym nastawieniom podświadomie jak widać pracującej i
> czułej na ciekawe sygnały, niezwykle kuszący zapach tejże kanapki,
> sugerujący równie kuszący jej smak! To było jak piorun z jasnego nieba, na
> tyle wyraźny, że następnego dnia zrobiłam stosowne zakupy wciąż jeszcze się
> dziwiąc, co też ja wkładam do tego koszyka!
> Powiem jud tylko tyle: muszę przystopować, bo codziennie robię sobie ,,to
> coś" i z niezmienną rozkoszą zajadam. Za chwilę zamienię się w grubego
> Elvisa!
>
> Jak powiedziała jedna z konsumentek w programie, kanapka jest jednocześnie
> smakowitym posiłkiem i deserem. Słony i słodki smaki przeplatają się ze
> sobą w zaskakujący, bardzo ciekawy sposób, wraz z chrupkością orzeszków,
> aksamitnym gorącym masłem orzechowym i bananowym rozgrzanym wnętrzem
> tworząc naprawdę COŚ :-)
>
> Polecam!
>
> PS. Nie mam płyty żeliwnej - ale mam emaliowaną żeliwną patelnię.
> Rozpuszczam w niej łyżkę masła klarowanego, kładę kanapkę, przykrywam - i
> powolutku ogrzewam na malutkim grzaniu do zezłocenia. Oczywiście obie
> strony.

Never, never...
Pig of Memphis yes, yes, yes...
pozdr
Stefan

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
20.10 XL
20.10 stefan
20.10 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK