Data: 2004-02-25 08:03:37
Temat: Re: Kapuśniak
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 25 Feb 2004 08:52:12 +0100, Waćpanna lub Waćpan *waldek*, w
wiadomości news:<c1hk6k$87i$1@inews.gazeta.pl> zawarł, co następuje:
>> Ja gotuję kapuśniak w wersji ekspres-zaslupie, bo używam do tego kostek
>> knorra,
> ====
> To się nazywa knoruśniak.
Dobre. Byle nie knuruśniak ;>
Tak się zastanawiam, na czym by można dość tanio i mało pracochłonnie
ugotować kapuśniak, bardziej naturalnie. Na żeberkach? Pytam, bo nie wiem.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
|