« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Karczochy - czy korzenie łopianu będa lepsze ?? Date: Sun, 18 Feb 2018 02:29:18 +0100 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 12 Message-ID: <p6aktn$9ck$1@usenet.news.interia.pl> References: <M...@n...neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: public-gprs360212.centertel.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1518917368 9620 37.47.38.85 (18 Feb 2018 01:29:28 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 18 Feb 2018 01:29:28 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380115 Ukryj nagłówki Karczoh to to ważywo, w kutrym je się jedynie dno kwiatowe? |
Zobacz także