Data: 2002-11-22 08:22:15
Temat: Re: Karmazyn jak zrobic? z czym?
Od: Marcin E. Hamerla <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Lipinska Miroslawa napisal(a):
>> dla osoby ktora sie odchudza (tzn zeby nie za duzo kalorii
>> > wtloczyc w swoj organizm razem z chudym karmazynem;)
>> > z gory dziekuje za odpowiedziedz-podpowiedz
>> > Jesli mozna to w miare szybko bo to ma byc dzis na obiad..:)))
>> > Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
>
>ja kiedyś karmazyna po prostu soliłam, pakowałam w folię i do piekarnika na
>ruszt. Pyszny był.
Ile musi przebywac w piekarniku? Jaka temperatura?
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Spiżowy król spoglądał z niesmakiem na zwożonych autokarami ludzi,
z ich pracowicie przygotowanymi kukłami, trumienkami, krzyżami,
szubienicami i innymi wiecowymi gadzetami."
|