Data: 2002-11-22 16:42:25
Temat: Re: Karmazyn jak zrobic? z czym?
Od: m...@p...com.pl (Lipinska Miroslawa)
Pokaż wszystkie nagłówki
> >ja kiedyś karmazyna po prostu soliłam, pakowałam w folię i do piekarnika
na
> >ruszt. Pyszny był.
>
> Ile musi przebywac w piekarniku? Jaka temperatura?
może już za późno, ale dziś mamapopołudniwą zmianę i moe odpowiedzieć
dopiero teraz. Szczerze mówiąć nie podchodziłąm do tego tak precyzyjnie. Pół
godziny w 180 stopni - tak jakoś to było. Ryba to nie ciasto nie opadnie,
zawsze można podejrzeć.
>
> --
> "Spiżowy król spoglądał z niesmakiem na zwożonych autokarami ludzi,
> z ich pracowicie przygotowanymi kukłami, trumienkami, krzyżami,
> szubienicami i innymi wiecowymi gadzetami."
Boże !!! A co ma znaczyć ten cytat??
-mirka
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|