Data: 2010-06-08 13:28:50
Temat: Re: Kawa
Od: Fragile <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 8 Jun 2010 10:09:24 +0200, Panslavista napisał(a):
> "medea" <X...@p...fm> wrote in message
> news:4c0df137$0$2589$65785112@news.neostrada.pl...
>> Panslavista pisze:
>>
>>> Zawsze ziarnista, a najlepiej niepalona - upaliae mo?na na patelni do
>>> stanu jaki sie lubi, a zmielenie w m?ynku ?arnowym to tylko pare minut.
>>> Zapachy i smaki bez aromatyzacji niebianskie...
>>
>> Masz racje.
>> Mo?na Dallmayra kupiae tak?e w wersji ziarnistej, o ile sie nie myle. Sama
>> pieca do wypalania kawy nie planuje ;), ale powa?nie my?le o wymianie
>> starego ekspresu na taki z m?ynkiem.
>> Jeden z moich ulubionych zapachów kuchennych - aromat ?wie?o mielonej
>> kawy. :)
>
> To jeszcze zaznaj zapachu palonej przez sam? siebie. Najlepsza kawa, oprócz
> kociej, to kawa z Jamajki o nazwie Blue Mountain.
>
A na drugim miejscu, po Blue Mountain, hawajska Kona Captain Cook ;)
Pozdrawiam,
F.
|