Data: 2002-10-25 17:49:32
Temat: Re: Kciuki prosze trzymac...
Od: g...@a...net (Gosia Jurczyszyn)
Pokaż wszystkie nagłówki
Przelozylam "niezebre" kremem "niemokka" (bodaj, chodzi mi o taki, ktory
teoretycznie sklada sie z masla, zoltka, kawy rozpuszczalnej, cukru-pudru i
otartej skorki pomaranczowej, daje sie go do takiego tortu z czekolada i
marmolada w ciescie, taki ciemny wychodzi. Moja mama mowila zawsze o tym
"angielska mokka").
Skorki nie bylo, a podczas wwalania zoltka pies zaszczekal, reka mi drgnela
i cale jajo wlecialo do srodka. Wymerdalam tak, wyszlo geste i dobre, ale po
chwili porzednialo. I dobrze, bo wsiaklo w ciasto i to ciasto jest teraz w
sam raz:) Choc slodkie jak nie wiem co:))) Opchalam sie go i teraz mi mdlo:)
Ale przyjemnie...
:)))
pozdrawiam
Gosia
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|