« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Ma Km" <h...@g...pl> Newsgroups: pl.misc.dieta Subject: Re: Kiedy cukier /biały kryształ/ jest zły a kiedy dobry? Date: Sat, 7 Aug 2004 07:57:38 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 6 Message-ID: <cf221i$3g4$1@inews.gazeta.pl> References: <cevmgv$f5c$1@inews.gazeta.pl> <cevoqm$obe$1@inews.gazeta.pl> <X...@1...0.0.1> NNTP-Posting-Host: chello212186150015.chello.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1091865458 3588 172.20.26.234 (7 Aug 2004 07:57:38 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 7 Aug 2004 07:57:38 +0000 (UTC) X-User: headline X-Forwarded-For: 172.20.6.62 X-Remote-IP: chello212186150015.chello.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:39591 Ukryj nagłówki Oczywiscie nie w znaczeniu doslownym. Nie ma prostego i szybkiego zwiazku |
Zobacz także