Data: 2003-09-09 18:06:24
Temat: Re: Kiedy jakie wino? i do czego?
Od: "M.W." <tangaroa@Nospam_poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bjjtfr$t1s$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:bjjrdg$lq1$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik "M.W." <tangaroa@Nospam_poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:bjigm8$j4g$1@news.lublin.pl...
> >
> > > Czy jako fachowiec mozesz powiedziec kiedy i czy
> > > podawać schłodzone ..a kiedy nie??
> > >
> > > i czy można robić znich grzańce??
> >
> > AFAIK wina czerwone serwuje sie w temp. 18 st.C, natomiast biale
> schlodzone
> > do 5 st.C.
>
> Przepraszam ze sie wyrwalam ze swoja wypowiedzia, nie zauwazylam, ze w
> pytaniu chodzilo o "jabole" ;).
>
> --
Aleeeż nieee maa sprawy....:)))))
ale ciekawi mnie teraz czy isnieje czerwony jabol.....
Marek
|