Data: 2004-10-04 10:15:08
Temat: Re: Kielbasa krakowska
Od: Grzegorz Janoszka <G...@S...pro.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 1 Oct 2004 15:53:29 +0200 I had a dream that waldek <x...@o...pl> wrote:
>>> Sokołów, Morliny i jakość? LOL To chyba głupie żarty?
>> Napisałam przecież, że częściowo za jakość tylko. Jakość wynika IMO z
>> tego, że do krakowskiej dużo wody nie wstrzykniesz.
> Napierw nawadnia się mięso, potem robi się z niego kiełbasę.
Aha, a podczas wędzenia i suszenia, to ta woda tam niby pozostaje? :)
--
Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych pracodawców.
|