Data: 2013-06-13 20:31:55
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: k...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu czwartek, 13 czerwca 2013 14:19:41 UTC+2 użytkownik Robson napisał:
> W dniu 2013-06-13 11:27, k...@g...com pisze:
>
> > Wiadro albo pół szklanki. Jak nie widzisz różnicy to idź do okulisty.
>
>
>
> Co za idiota wędzi na wodzie? Lecz się człowieku, jeśli nie widzisz
>
> różnicy między wiadrem wody (10kg) a wiadrem porąbanych szczap.
>
>
>
>
>
> >Widać że oglądasz w telewizji takie jedno grube babsko co nic jej nie
>
> pasuje w materii jedzenia. Właściwy dym uzyskuje się jeśli rozkład
>
> drewna następuje w temperaturze ok 280 stopni Celsjusza. W tej
>
> temperaturze nie ma żaru ani ognia. Taki rozkład jest możliwy jeśli
>
> drewno podgrzewane jest zewnętrznym źródłem ciepła. Nie wierzysz to
>
> poczytaj w necie. Jest sporo opracowań na ten temat. Nie ma również
>
> zakazu sprawdzania w sanepidzie czy to co robisz jest jadalne.
>
>
>
> Nie mam telewizora. Smacznego ekstraktu.
Idiota nie wędzi na wodzie. Idiota nie rozumie prostego tekstu. Ale to normalne
dlatego jest idiotą.
|