Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.astercity.net!not-for-mail
From: "Januszeq" <k...@w...pl>
Newsgroups: pl.misc.dieta
Subject: Re: Kilka pytań o MM
Date: Tue, 29 Oct 2002 10:59:19 +0100
Organization: Aster City Net
Lines: 45
Message-ID: <aplm5r$g6f$1@foka.acn.pl>
References: <5...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 244-tor-1.acn.waw.pl
X-Trace: foka.acn.pl 1035885564 16591 62.121.68.244 (29 Oct 2002 09:59:24 GMT)
X-Complaints-To: a...@a...net
NNTP-Posting-Date: Tue, 29 Oct 2002 09:59:24 +0000 (UTC)
X-Tech-Contact: u...@a...net
X-Server-Info: http://www.astercity.net/news/
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:11010
Ukryj nagłówki
Cześć Gosia_Pawel
Użytkownik <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:5e5d.000000d4.3dbe5383@newsgate.onet.pl...
> Cześć!
> Czaję się tu od kilku dni, więc postanowiłam się ujawnić.Mój mąż od 19.10
na
> MM, schudł ze 139 do 134,3 (dzisiejsza waga poranna).
> Nie dowierza, włazi na wagę po trzy razy.Dotąd innymi dietami udało nam
się
> zbić mu wagę ze 145 do tych 139kg.
Powiedz mu żeby dowierzał.
W co naprawdę nie uwierzy, to w to, że za 3-4 tygodnie przestanie go ciągnąć
do słodyczy :-)
> Mam parę pytań, bo widzę, że jesteście już zorientowani w diecie: po
pierwsze-
> gdzie kupujecie mąkę z pełnego przemiału?(Warszawa);
Bazarki: budki ze zdrową żywnością
Hiermarkety: półki z tzw. zdrową żywnością
> po drugie:jaki jest IG maku (mak-przypominam-takie czarne ziarno używane
do
> makowca)? Bo mam fajny przepis na makowiec bez mąki...
> po trzecie:jak to jest z tym masłem? w książce nie ma IG masła, a jak się
> piecze jakiś placek z niedużą ilośćią masła, no to w małym kawałku takiego
> ciasta ile może być tego masła?
Czytasz grupę więc wiesz, że w tej kwestii prace trwają
Patrz wątek: "[MM] Indeks Glikemiczny, Mendosa, Montignac i Jenny Miller"
> Bo nie ukrywam, że najbardziej nam brak
> słodyczy...
> po czwarte- z czego się robi taki wafel cienki, co można go przełożyć masą
> kajmakową? Może to by się nadało np. na spód sernika, zamiast
biszkoptów?:-)))
> Pozdrawiam- Gosia
Pozdrawiam i życzę dalszych, równie spektakularnych sukcesów
JAnuszeq
|