Data: 2002-10-29 09:59:19
Temat: Re: Kilka pytań o MM
Od: "Januszeq" <k...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Cześć Gosia_Pawel
Użytkownik <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:5e5d.000000d4.3dbe5383@newsgate.onet.pl...
> Cześć!
> Czaję się tu od kilku dni, więc postanowiłam się ujawnić.Mój mąż od 19.10
na
> MM, schudł ze 139 do 134,3 (dzisiejsza waga poranna).
> Nie dowierza, włazi na wagę po trzy razy.Dotąd innymi dietami udało nam
się
> zbić mu wagę ze 145 do tych 139kg.
Powiedz mu żeby dowierzał.
W co naprawdę nie uwierzy, to w to, że za 3-4 tygodnie przestanie go ciągnąć
do słodyczy :-)
> Mam parę pytań, bo widzę, że jesteście już zorientowani w diecie: po
pierwsze-
> gdzie kupujecie mąkę z pełnego przemiału?(Warszawa);
Bazarki: budki ze zdrową żywnością
Hiermarkety: półki z tzw. zdrową żywnością
> po drugie:jaki jest IG maku (mak-przypominam-takie czarne ziarno używane
do
> makowca)? Bo mam fajny przepis na makowiec bez mąki...
> po trzecie:jak to jest z tym masłem? w książce nie ma IG masła, a jak się
> piecze jakiś placek z niedużą ilośćią masła, no to w małym kawałku takiego
> ciasta ile może być tego masła?
Czytasz grupę więc wiesz, że w tej kwestii prace trwają
Patrz wątek: "[MM] Indeks Glikemiczny, Mendosa, Montignac i Jenny Miller"
> Bo nie ukrywam, że najbardziej nam brak
> słodyczy...
> po czwarte- z czego się robi taki wafel cienki, co można go przełożyć masą
> kajmakową? Może to by się nadało np. na spód sernika, zamiast
biszkoptów?:-)))
> Pozdrawiam- Gosia
Pozdrawiam i życzę dalszych, równie spektakularnych sukcesów
JAnuszeq
|